Ons team

Gina strategie

Gina

Strategie, Design, Productie

Alex animatie,no-code

Alex

No-code, Animation

Jasper Marketing

Jasper

Copywriter, Marketing, Video

Stage plek bij FreshFrames Strijp-s

Stage

Video & content

Stage plek bij FreshFrames Strijp-s

Stage

Copywriter, Marketing, Video

Wat wij doen

Advertising
Animatie
Branding
Brand awareness campagnes
Copywriting
Concepts
Digital design
E-learning
Illustration
No-code
Online platformen
Prototypes
Social content
UX-design
Video
Webdesign

Onze tools

FRESH PROMISE # 1

We turn your message into a great experience. Wij geloven niet in vertellen. Wij geloven in ervaren. Wij proberen de essentie van uw merk of bedrijf in een druppel te vangen, om deze vervolgens te laten exploderen tot een geweldige online ervaring. Wij geloven niet in vaste tools of samenwerkingen, maar in beste keuzes voor uw boodschap, bedrijf of merk.

FRESH PROMISE # 2:

We can deliver fast. Blazingly fast. Fresh Frames is een Webflow specialist. Dit betekent dat wij designs razendsnel online brengen, zonder ook maar een regel code te schrijven, en u kan ondertussen live meekijken en feedback geven. Dus geen SCRUM, sprints en ander tijdrovend en kostbaar gedoe, maar live meekijken naar wat we maken en direct aanpassen als het niet bevalt. Simpel.

FRESH PROMISE # 3:

FRESH FRAMES gelooft in een goede relatie en dat betekent dat samenwerken in vrijheid en vertrouwen. Dus geen hosting- of service contracten, maar een website of online experience die na oplevering daadwerkelijk van u is, tot de laatste regel no-code. Wilt u dat wij het onderhoud verzorgen? Doen we graag. Wilt u dit liever aan een andere partij uitbesteden? Ook prima.